Oprema za železnice

Specializirani smo za zastopanje in prodajo izdelkov za potrebe železnic, remontnih delavnic, proizvodnjo podvozij in vagonov. Slovimo kot strokovno središče za železniški program, z zanesljivo dobavo najrazličnejših produktov najvišje kakovosti in sodelujemo z vsemi pomembnejšimi proizvajalci na svetovnem trgu.

Delujemo na trgih naslednjih držav: Slovenije, Češke, Slovaške, Italije, Nemčije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore in Makedonije.

Kolesa

V ponudbi imamo različna kolesa, različnih materialov in dimenzij, od 360 mm do 1250 mm, za vse vrste železniških sredstev (tovorni vagoni, potniški vagoni, lokomotive, dizel in elektro garniture vlakov): Monoblok kolesa, kolesne dvojice (za vsa vozna sredstva), kolesne obroče (vse vrste dimezij), zakovne obroče (za montažo kolesnih obročev).

Osi

Ponujamo osi za vsa vozna sredstva, osi, ki so vgrajene v kolesne dvojice, kot tudi ohlapne osi za sestavljanje kolesnih dvojic, ki jih upravljajo stranke. Osi za potniški promet odlikuje visoka natančnost obdelave in prefinjen sistem nadzora kakovosti.

Ležaji

Ponujamo ležaje – vagonske ležaje in ležajna ohišja za različne tipe vlakov, potniške in tovorne.

Zavore in zavorna oprema

Dobaljamo:
– Zavorne obloge
– Zavorne diske
– Zavornjake
Stalna zaloga kompozitnih LL in K zavornjakov, namenjeni tako za novogradnjo kot remontne delavnice, kot zamenjava za stare litoželezne zavornjake.

Vzmeti

Dobavljamo vzmeti:
– Vijačne
– Listnate vzmeti

Odkovki

Odbojne vlečne naprave, kavlji, spenjače – vse za železniški program.

Baterije

Nikelj kadmijeve baterije, proizvajalca SAFT-FERAK iz Češke, z več kot 50-letnimi izkušnjami na področju načrtovanja, razvoja, proizvodnje in tržne podpore baterij za železniška vozila in baterij za infrastrukturo, v popolni skladnosti z EN 60623.

Okna in vrata za vlake

Dobavljamo opremo za vlake: 
– Okna
– Vrata

Gumi metalni deli in tesnila

Vse vrste tesnil za vlake.