PRODAJNI PROGRAM

Jeklene vrvi

Jeklene vrvi (zajle) so namenjene za privezovanje, vlečenje in prenos bremen, kot končni element kateregakoli transportnega sredstva.

Smo zanesljiv in izkušen ponudnik pri dobavi in prodaji jeklenih vrvi priznanih proizvajalcev, ki ponujajo vrhunsko kvaliteto in zanesljivost. Vse naše jeklene vrvi so preizkušene in opremljene z – ES izjavo o skladnosti.

Naša tehnično-svetovalna služba vam pomaga in svetuje pri izbiri jeklenih vrvi.

Jeklene vrvi

Najpogostejše konstrukcije jeklenih vrvi:

  • Spiralne vrvi
  • Normalne vrvi
  • Posebne vrvi

Opis jeklenih vrvi

Jeklena vrv je splet posameznih pramenov (večinoma 6 ali 8), spletenih okrog jedra, ki je lahko vlaknasto ali jekleno. Vlaknasto jedro je lahko sestavljeno iz naravnih (konoplja, sizal) ali pa iz umetnih vlaken (polipropilen). Jekleno jedro je običajno sestavljeno iz enakega pramena kot zunanji prameni. Vsak pramen sestoji iz več žic (6 do 61) ovitih okoli jedra, ki je največkrat žica in redkeje vlaknasto. 

Navodila za uporabo

Jeklene vrvi dobavljamo primerno zaščiteno, bodisi na kolutih ali v zvitkih. Pri prekladanju moramo paziti, da ne pride do direktnega stika med prameni vrvi in ostrimi robovi, podlagi in drugimi trdimi površinami. Po vsaki manipulaciji je potrebno opraviti vizualno kontrolo, kjer smo pozorni na morebitne poškodbe embalaže.

Za vas smo pripravili navodila za uporabo in transport jeklenih vrvi: